Ga naar de inhoud

Nieuws

Onze labels hebben hun eigen blog. Bekijk die van Warempel, check de BIG FAT-blog of blijf op de hoogte van de ontwikkelingen bij Exapps. Al het nieuws dat niet onder een van deze labels valt, lees je hier:

Kerstactie Jouwkerstverhaal.nl een groot succes!
Nieuws
Kerstactie Jouwkerstverhaal.nl een groot succes!

Waarschijnlijk heb je het voor de kerstdagen wel voorbij zien komen op de socials: de oproep om jouw eigen kerstverhaal te genereren via jouwkerstverhaal.nl. Nou, daar hebben jullie massaal gehoor aan gegeven! Er werden bijna 300 persoonlijke kerstverhalen geschreven. Dit maakte onze jaarlijkse kerstactie een groot succes. En daarvoor willen we jullie hartelijk bedanken! Ben je benieuwd naar het verhaal achter jouwkerstverhaal.nl? Lees hier hoe onze kerstactie dit jaar tot stand kwam.

Wij zijn WEB maakt zich klaar voor de toekomst
Nieuws
Wij zijn WEB maakt zich klaar voor de toekomst

Wij zijn WEB staat aan de start van een nieuw avontuur. De Zevenaarse onderneming, die tot mei 2022 bekendstond als Doit Online Media, wil de komende jaren nóg meer focussen op het bieden van een complete online dienstverlening aan klanten in de regio. Nu ligt de focus op contentmarketing, websiteontwikkeling en het efficiënter maken van bedrijfsprocessen met maatwerkapplicaties. Maar als het aan de directeur-eigenaren Jaap Peerenboom en Kevin Verlangen ligt, kunnen klanten straks voor al hun digitale vraagstukken bij Wij zijn WEB terecht. In dit artikel vertellen zij meer over het ontstaan van Wij Zijn WEB én geven zij alvast een kijkje in de toekomst.

Van snuffelstage tot succesconcept
Nieuws
Van snuffelstage tot succesconcept

In dit blog kijkt directeur Jaap terug op de eerste 15 jaar bij Wij zijn WEB. Hij begon met een snuffelstage en het eindigde met een succesconcept!

Nationale Marleen Dag
Nieuws
Nationale Marleen Dag

Vorige week donderdag was het feest bij ons. Nee, niet Hemelvaart. Elke derde donderdag van mei is het bij ons Nationale Marleen Dag. 🥳

Achter de schermen bij kerstactie 2022
Nieuws
Achter de schermen bij kerstactie 2022

Zoals elk jaar organiseerde Wij zijn WEB ook in 2022 weer een kerstactie. Lees hier hoe het er dit jaar achter de schermen aan toeging.

Kom je bij ons werken?

Zie je die knappe koppen hierboven? Dat is ons team. Een mooie mix van geniale codekrakers, creatieve geesten, scherpe woordkunstenaars en slimme strategen. (Wees gerust, er werken hier meer vrouwen dan op de foto staan.)

We groeien hard én we zijn ambitieus. Daarom zijn we op zoek naar nóg meer knappe koppen om ons team te versterken. Dus, waar wacht je nog op? Bekijk snel onze openstaande vacatures.