Ga naar de inhoud

Vroeger en nu

Wij zijn Wij zijn WEB, maar we begonnen ooit als Doit Online Media.
Hieronder lees je de reis die we hebben afgelegd om te komen tot waar we nu zijn.

2007

Toen onze Kees nog een Keesje was...

In dit jaar besluit Kees zijn eigen bedrijf te starten. Nog maar 21 jaar oud, maar aan ambities geen gebrek. Onder de vleugels van DO-IT Automatisering start hij DO-IT Online: een bedrijf dat zich specialiseert in het ontwikkelen van websites.
Toen onze Kees nog een Keesje was...

2008

Eén van onze eerste websites...

En tróts dat we waren!
Eén van onze eerste websites...

2010

En toen kwam Jaap

Jaap werkt al geruime tijd mee en sluit zich in 2010 officieel bij Kees aan. Doit Online Media is geboren!
En toen kwam Jaap

2012

Ons eerste pand

Een mijlpaal: we betreden ons eerste pand op Businesspark 7Poort in Zevenaar.
Ons eerste pand

2014

Nieuwe naam én website

Het is feest, want we krijgen een nieuwe naam: DO IT Online gaat verder als Doit Online Media. En bij een nieuwe naam hoort ook een nieuwe website én nieuwe huisstijl. Dat wordt natuurlijk groots gevierd.
Nieuwe naam én website

2017

10 jaar Doit Online Media

Tien jaar Doit Online Media. Dat vraagt om een feestje en waar kan dat beter dan in Amsterdam! (De foto's van dit uitje zijn niet geschikt om te delen, daarom een afbeelding van de Amsterdamse vlag).
10 jaar Doit Online Media

2018

We groeien uit ons jasje

We groeien hard en daardoor ook uit ons pand. We verhuizen naar ons huidige pand aan Exa 59 in Zevenaar.
We groeien uit ons jasje

2021

Lancering van Exapps

Naast het ontwikkelen van websites houden we ons al jaren bezig met het programmeren en ontwikkelen van maatwerksoftware en apps. Tijd om dat nóg beter naar buiten te brengen. Dit doen we onder een eigen naam: Exapps. En daar hoort natuurlijk ook een eigen website bij.
Lancering van Exapps

2022

Exapps krijgt een eigen kantoor

We groeien wéér uit ons jasje, daarom verhuizen onze collega's van Exapps naar een eigen pand. Gelukkig verliezen we elkaar niet uit het oog, want het nieuwe pand van Exapps bevindt zich schuin tegenover ons bestaande pand. Alleen even de weg oversteken!
Exapps krijgt een eigen kantoor

2022

15-jarig bestaan en lancering nieuwe labels

Doit Online Media bestaat 15 jaar! Dat wordt uitgebreid gevierd tijdens een weekendje weg in een prachtig kasteel in de Ardennen. Maar tegelijkertijd is het een jaar van afscheid. We zeggen de naam Doit Online Media vaarwel en gaan vanaf 1 mei 2022 verder als drie zelfstandige labels: Warempel, Exapps en BIG FAT Internet. Drie labels met een eigen expertise, huisstijl én website. Maar overkoepelend vormen we één geheel: Wij zijn WEB.
15-jarig bestaan en lancering nieuwe labels

2022

Lancering van Warempel

Per 1 mei 2022 valt alles wat met content te maken heeft onder het label Warempel. En daar hoort natuurlijk een website vol mooie content bij, kijk maar!
Lancering van Warempel

2022

Lancering van BIG FAT Internet

Voor de ontwikkeling van nieuwe én bestaande websites kan iedereen vanaf 1 mei 2022 terecht bij BIG FAT Internet. Check hier de website!
Lancering van BIG FAT Internet

2023

Wijziging in directie

In juli 2023 vond er een grote verandering plaats in de directie en organisatie van Wij zijn WEB. Oprichter en mede-eigenaar Kees verkocht zijn aandelen, terwijl Kevin (de jaren ervoor actief als operationeel directeur) toetrad als aandeelhouder.
Wijziging in directie

Kom je bij ons werken?

Zie je die knappe koppen hierboven? Dat is ons team. Een mooie mix van geniale codekrakers, creatieve geesten, scherpe woordkunstenaars en slimme strategen. (Wees gerust, er werken hier meer vrouwen dan op de foto staan.)

We groeien hard én we zijn ambitieus. Daarom zijn we op zoek naar nóg meer knappe koppen om ons team te versterken. Dus, waar wacht je nog op? Bekijk snel onze openstaande vacatures.