Ga naar de inhoud
Nieuws

Nationale Marleen Dag

25 mei 2023
Nationale Marleen Dag

Vorige week donderdag was het een feestdag bij ons. En dan hebben we het niet over Hemelvaart. Nee, we hebben bij Wij zijn WEB een compleet nieuwe feestdag in het leven geroepen. Elke derde donderdag van mei is het bij ons namelijk Nationale Marleen Dag. 🥳

Klein gebaar, grote impact

We hebben Moederdag, we hebben Vaderdag, we hebben Nationale Secretaresse Dag, maar… er is geen dag voor onze Marleen! Zij staat bij ons op de loonlijst als administratief medewerkster, maar ze is véél meer dan dat. Marleen is ook degene die op kantoor aan alles en iedereen denkt. Of het nu gaat om onze eerste werkdag, een bruiloft, een zwangerschapsaankondiging, een werkjubileum, een verhuizing, maar óók bij slecht nieuws: Marleen is altijd attent en maakt met zelfs een klein gebaar de grootste impact.

Maar het gaat niet alleen om dit soort momenten, Marleen is vaak ook betrokken bij het persoonlijke reilen en zeilen van alle collega’s. Ze biedt een luisterend oor, is altijd geïnteresseerd in wat je het afgelopen weekend hebt gedaan en kent de namen van alle partners en kinderen.

En daar mogen we best vaker bij stilstaan! Dus daar waar secretaresses elke derde dinsdag van april in het zonnetje worden gezet tijdens Nationale Secretaresse Dag, zetten wij vanaf nu elke derde donderdag van mei onze Marleen in het zonnetje!

Persoonlijk berichtje

Dit jaar schreven collega’s een persoonlijke en welgemeende boodschap voor Marleen op een Warempel-, Exapps-, BIG FAT Internet- of Wij zijn WEB-kaart. Deze kaartjes legden we vervolgens in een leuk mandje dat we volstopten met wat heerlijke verwenspulletjes. Volgend jaar vullen we de Nationale Marleen Dag hoogstwaarschijnlijk anders in, maar sowieso dus op de derde donderdag van mei!

…De kans is alleen wel groot dat uitgerekend Marleen ons tegen die tijd moet herinneren dat de dag eraan zit te komen! 😬 😉

"Dat kan korter..."
“Dat kan korter…”

Kom je bij ons werken?

Zie je die knappe koppen hierboven? Dat is ons team. Een mooie mix van geniale codekrakers, creatieve geesten, scherpe woordkunstenaars en slimme strategen. (Wees gerust, er werken hier meer vrouwen dan op de foto staan.)

We groeien hard én we zijn ambitieus. Daarom zijn we op zoek naar nóg meer knappe koppen om ons team te versterken. Dus, waar wacht je nog op? Bekijk snel onze openstaande vacatures.